Mokytojų dienos minėjimas

10/10/2016 16:33

RUDENĖLIO POKŠTAI MOKYTOJAMS

 

Kiekvienais metais spalio 5 d. yra minima Tarptautinė Mokytojų diena. Ubiškės mokyklos-darželio vaikai taip pat laikosi šios tradicijos.

Mes su mamyte, iš anksto ruošėmės šiai šventei. Iš kaštonų ir gilių suvėrėme vėrinį, kuris buvo skirtas mano mokytojai Danutei (tai buvo „Rudenėlio pokštas mokytojai“). Taip pat padarėme spalvingas pukšteles iš savo ir mano senelių užaugintų gėlių.

800 val. ryte, atvažiavusi į mokyklą, įteikiau mokytojai gilių ir kaštonų karolius. Ji labai apsidžiaugė ir juos parodė visiems mano klasiokams. Visą likusią dieną mano mokytoja ir vaikščiojo jais pasipuošusi. Vėliau, 900 val., visi ėjome į aktų salę dainuoti ir deklamuoti mokytojams. Džiaugsmingiausia akimirka buvo tada kai mokytojams įteikėme linksmas nominacijas.

Anglų kalbos mokytoja buvo nominuota kaip inovatyviausia mokytoja, sporto specialistas – Super treneru, direktorė - Bite motinėle, mūsų klasės mokytoja – sutinkanti ir išlydinti... Gražiomis nominacijomis džiaugėsi ir kiti mokytojai. Tokiu būdu pagerbėme savo mylimus mokytojus ir darželio auklėtojas.

Dar tą dieną vyko rudens gėrybių parodėlė „Rudenėlio pokštai mokytojams“. Vaikai pademonstravo savo išradingumą kurdami kompozicijas iš įvairių daržovių. Visi darbeliai buvo skirti mūsų mylimiems mokytojams.

Taip smagiai ir prabėgo mūsų kasmetinė Mokytojų diena.

 

Saulė Malijonytė 4 kl.

Ubiškės mokykla-darželis

2016-10-05

© 2010 visos teisės apsaugotos Lietuvos Respublikos įstatymų.

Make a free websiteWebnode