“Tau, mano mamyte”

10/05/2013 07:42

Neužtektų žodžių , mama, Tau dėkoti,

Už naktis bemieges, rūpestį, vargus.

Savo tyrą meilę noriu dovanoti,

Su tavim , mamyte, gera ir smagu.

 

       Šiais prasmingais eilėraščio  žodžiais šiltą gegužės 3-osios vakarą Ubiškės mokykloje-darželyje buvo pasveikintos mamytės, močiutės, bendruomenės moterys, mokytojos. Darželinukai, priešmokyklinukai ir pradinių klasių mokiniai skyrė mamytėms nuotaikingas daineles, šokius, eilėraščius. Vaikus paruošė vyr. muzikos mokytoja Zita Vasauskienė, meninio ugdymo pedagogė Raimunda Gustienė. Spektaklį apie meškiuką, kuris ėjo mamytei parnešti gėlių, ruošė pradinių klasių vyr. mokytoja Jūratė Baltrimienė. Pirmaklasis Gustas Perskaudas asmeniškai pasveikino mamytes ir skyrė joms du muzikinius kūrinėlius.  Patalpas ir stalus puošė auklėtojos Nijolės Albrikienės ir Rasos Kačinskienės kompozicijos. Renginį vedė mokytojai Raimunda Gustienė ir Remigijus Tamoševičius.

      Po nuotaikingos programėlės direktorė Rita Buivydienė  pakvietė mamytes išbandyti jėgas meninėje užduotyje marginant skareles akvarele, dainuojant savo vaikui lopšinę, sukuriant ketureilį vaikeliui, sportuojant ir išbandant jėgas ant šokių pakylos. Visa tai stebėjo kompetentinga nešališkų vertintojų komisija, kuri apdovanojo mamytes-nugalėtojas originaliomis nominacijomis: mama-šokėja, sportiškiausia, dainingiausia, kūrybiškiausia mama ir mama-stilistė.

      Maloniai  „nuvargintas“ mamytes, močiutes vaišino pradinukės šeimininkėlės, kurios vadovaujamos pavad. ugdymui Laimos Šiušienės, pagamino spalvingos ir skanios želė.

      Smagu, kad viso kolektyvo pastangų dėka galima padaryti gražią šventę ir pagerbti  patį brangiausią žmogų vaikui – mamytę.

Renginio akimirkos: public.fotki.com/ubiske/motinos-diena-2013/

 

Pavaduotoja ugdymui Laima Šiušienė

© 2010 visos teisės apsaugotos Lietuvos Respublikos įstatymų.

Make a free websiteWebnode