Šeimos diena

17/05/2014 11:29

    Šiltą gegužės 16-osios pavakarę, po dienos darbų, į mokyklą susirinko nemažas tėvelių ir senelių būrys į šeimos šventę ,, Graži mūsų šeimynėlė‘‘.

    Sveikinimo žodį tarė šventės vedantieji pirmokas Gustas , ketvirtokė Asta ir mokyklos –darželio direktorė Rita Buivydienė.

     Renginyje skambėjo ,, Ežiukų‘‘ ir ,, Plelėdžiukų‘‘ grupių, pradinių klasių mokinių choro skambios  dainelės, eilėraštukai ir palinkėjimai patiems brangiausiems žmonėms. Žemaitišką nuotaikingą šokį parodė jungtinis pirmokų ir priešmokyklinukų būrelis. Koncertėlį svajinga lopšine mamai užbaigė mokytojų ansamblis, vadovaujamas vyr. mokytojos Zitos Vasauskienės.

    Kadangi mūsų mokykla yra sveikatingumą ugdančių mokyklų tinklo dalyvė ir turi nemažą būrį aktyviai sportuojančių vaikučių, tai šventė vien koncertu nesibaigė. Mokyklos – darželio mokytoja Rasa Kačinskienė ir sporto specialistas Edvardas Laurinavičius pravedė smagias estafetes, kuriose dalyvavo 16 šeimų.Visi dalyviai apdovanoti padėkomis , o vaikučiai vaišinosi gardumynais ir gaiviaisiais gėrimais.

   Tokios šventės suvienija mokyklos bendruomenę, paįvairina ugdomąją veiklą , o  tėveliams suteikiama galimybė įdomiau praleisti laisvalaikį su savo vaikučiais.

Šventės akimirkos: public.fotki.com/ubiske/eimos-vent/

 

Mokyklos-darželio direktorės pavaduotoja ugdymui

 Laima  Šiušienė

© 2010 visos teisės apsaugotos Lietuvos Respublikos įstatymų.

Create a free websiteWebnode