Vaikų Velykėlės

08/04/2015 15:21

Mažosios velykėlės Ubiškės mokykloje - darželyje

Atrodo taip nesenai varėm žiemą iš kiemo, minėjom lygę (lygiadienį) puošdami kiemelį gėlytėmis ir paukščiukais, šventėme per atostogas Velykas, o čia jau ir Atvelykis... Mažųjų vaikų Velykėlių laukėme visi. Tą dieną atsinešėme iš namų dar likusiuis nesudaužytus margučius ir surengėme ridenimo varžybas. Velykų zuikutis (mokytoja Rasa Kačinskienė) ir Velykų bobutė (direktorės pavad.ugdymui Laima Šiušienė) visus pasitiko mokyklos kiemelyje ir pasveikino tokiais žodžiais: „Sveikiname visus ir linkime būti tokiais stipriais, kokie buvo jūsų Velykiniai margučiai“.

Kiemelį papuošė ir didelis Velykinis margutis, kurį vaikai išmargino įvairiais raštais. Mokyklos-darželio bendruomenė nutarė dalyvauti Naisių vasaros konkurse vaikams „Vaikų Velykėlės 2015“.

Vaikai, mokytojai ir kiti mokyklos darbuotojai žaidė nuotaikingus žaidimus, klausėsi Zuikio ir Velykų bobutės pasakojimų, rideno kiaušinius, minė mįsles. Išrinktas ir gražiausias iš namų atsineštas margutis, tai Godos Savickytės močiutės margintas kiaušinis. Visiems labai patiko Lilitos Pilvinytės, Armino Eirošiaus ir Orintos Perskaudaitės margučiai. Juos visus mokiniai padovanojo mokyklos-darželio muziejui. Šventei pasibaigus vaikai dar ilgai rideno margučius, o varžytuves laimėjo Eivydas Veblauskas.

Direktorės pavaduotoja ugdymui Laima Šiušienė

Šventės akimirkos: public.fotki.com/ubiske/velykls-2015/

© 2010 visos teisės apsaugotos Lietuvos Respublikos įstatymų.

Make a website for freeWebnode